Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Εξαρτήματα αποχέτευσης
RSS
Αναλυτική παρουσίαση υλικών, τεχνικές προδιαγραφές, εφαρμογές, καινοτόμα υλικά
Σιφόνια δαπέδου-μπάνιου Dallmer
22/1/2012 11:38:04 AM

Σιφώνια δαπέδου - μπάνιου Dallmer

Το σύστημα αποχέτευσης του Γερμανικού οίκου DALLMER, περιλαμβάνει βαλβίδες αντεπιστροφής, σιφόνια πλυντηρίου, σιφόνια ντουζιέρας, σιφόνια δαπέδου-μπάνιου, σιφόνια νιπτήρα και νεροχύτη, απορροές ταράτσας-μπαλκονιών καθώς και άλλα υλικά τα οποία βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα δίκτυα αποχέτευσης των σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων.
Επεκτάσεις και σχαράκια, αυλάκια απορροής για ντουζιέρες και καλύμματα για αυλάκια, τάπες καθαρισμού και σύνδεσμοι συμπληρώνουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση.

Dallmer

 

Design Viega
9/1/2012 12:41:01 PM

 Design

Η πρώτη εντύπωση είναι αυτό που επηρεάζει τόν άνθρωπο όσο τίποτα άλλο. Και τουλάχιστον στην περίπτωση της Viega Visign, η πρώτη εντύπωση είναι και η σωστή. Εμπιστευθείτε τα μάτια σας την πρώτη φορά που θα δείτε τα προϊόντα. Εμπιστευθείτε το προαίσθημά σας όταν θα πρωτοαγγίξετε τα υλικά. Πίσω από την αψεγάδιαστη εμφάνιση κρύβεται μία τεχνολογία, η οποία λειτουργεί τόσο καλά όσο φαίνεται.

Φυσικά στην πρώτη γραμμή βρίσκεται το γεγονός ότι οι προσόψεις, οι βαλβίδες μπανιέρας, τα σιφώνια ή σχάρες ντουζιέρας απότελούν κατά βάση πρακτικά αντικείμενα. Η λειτουργία και η αμέριστη φροντίδα έγκειται στο γεγονός ότι τα προϊόντα δεν παύουν να φροντίζουν, μέρα και νύχτα, να προσφέρουν κυρίως ΑΝΕΣΗ. Μπορούν όμως οι λεπτομέρειες αυτές στο μπάνιο να είναι κάτι παραπάνω από ψυχρά λειτουργικά προϊόντα; Αυτή είναι και η σκέψη μας. Ως εκ τούτου έχουμε δημιουργήσει, σε συνεργασία με διάσημους σχεδιαστές, οι οποίοι φημίζονται όχι μόνο για την άψογη τεχνική τους αλλά κυρίως για το εντυπωσιακό Design, μία σειρά προϊόντων Viega Visign.

Άψογος συνδυασμος μορφής και λειτουργίας

O σχεδιαστής Achim Pohl του «Artefakt Industriekultur» δηλώνει: «Αυτό που διαμορφώνει τον χαρακτήρα των μοντέρνων μπάνιων είναι η αλληλεπίδραση ανθρώπου και τεχνολογίας. Εκεί είναι που ο άνθρωπος έρχεται σε άμεση επαφή με την τεχνολογία. Εκεί οι λεπτομέρειες είναι το σημείο εστίασης. Εκεί η συνένωση της μορφής, του υλικού και της λειτουργίας δημιουργεί μία συναισθη-ματική εμπειρία. Έχουμε συνδυάσει συνειδητά τις καθαρές, μινιμαλιστικές μορφές της μοντέρνας αρχιτεκτονικής με φυσικά υλικά όπως είναι το μέταλλο και το γυαλί, για να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό: ποιοτικά προϊόντα με ονειροπόλα εμφάνιση. Προϊόντα, τα οποία δεν πρέπει να τα αγγίξετε αλλά θέλετε να αγγίξετε. Προϊόντα, τα οποία είναι συμπαγή ξεχωρίζουν όμως εμφανώς από τον τοίχο. Προϊόντα, τα οποία λόγω της άψογης τεχνικής τους ξυπνάνε τις αισθήσεις.»

Χυτοσίδηρο αποχετευτικό σύστημα
4/1/2012 11:13:39 AM
Η εταιρία μας διαθέτει στην αγορά το κτηριακό σύστημα αποχέτευσης από χυτοσίδηρο της Saint Gobain Pam. Η Saint Gobain Pam είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής χυτοσίδηρων συστημάτων αποχέτευσης στον κόσμο. ¨εχει εφαρμογή σε όλα τα σύγχρονα κτήρια, αλλά και σε περιπτώσεις αναπαλαιώσεων. Αποτελείται από σωλήνες και εξαρτήματα που καλύπτουν όλες τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις. Έχουν υψηλή αντοχή και μεγάλη μηχανική αντίσταση. Αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και παρέχουν ηχομόνωση και πυρορποστασία στα δίκτυα αποχέτευσης. Πληρούν όλα τα διεθνλη πρότυπα και είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά.
Εντοιχιζόμενα καζανάκια Viega
30/12/2011 3:00:41 PM
Εντοιχιζόμενα καζανάκια Viega Mono Tec και Viega Mono Slim στα 8 cm
H Viega παρουσιάζει τη νέα της σειρά σε εντοιχιζόμενα καζανάκια, Viega Mono Slim και Viega Mono Tec με πάχος μόλις 8 εκατοστά, τα οποία δέχονται όλες τις προσόψεις Viega Visign. Σε αντίθεση με το ελάχιστο πάχος  τους, επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο και συντήρηση στο εσωτερικό τους. Η Viega κατάφερε και πάλι να συνδυάσει την άριστη ποιότητα με τον τέλειο σχεδιασμό.

Σειρά Viega Mono Tec, 8 cm
ΝΕΟ εντοιχιζόμενο καζανάκι της Viega με μεταλλικό γαλβανιζέ πλαίσιο και ενσωματωμένη βάση για κρεμαστή  λεκάνη σε μονό τούβλο. Περιέχει το νέο εξελιγμένο μηχανισμό της Viega  και δέχεται όλες τις σειρές πλακετών  του προγράμματος Visign. Η σειρά  Viega Mono Tec περιλαμβάνει και βάση στήριξης για μπιντέ.

Σειρά Viega Mono Slim, 8 cm
Για την περίπτωση απλής εφαρμογής με επιδαπέδια λεκάνη το πρόγραμμα συμπληρώνει η σειρά Viega Mono Slim, η οποία περιέχει το νέο εξελιγμένο μηχανισμό της Viega που επίσης δέχεται όλες τις σειρές πλακετών του προγράμματος Visign.
Με πάχος μόλις 8 cm, το ΝΕΟ καζανάκι έχει χωρητικότητα 9 λίτρων και περιλαμβάνει λειτουργία δύο ποσοτήτων : 3 έως 4 λίτρα για την μικρή πλύσηκαι γραμμική ρύθμιση παροχής από 6 έως 9 λίτρα για την μεγάλη πλύση. Επίσης περιλαμβάνεται εσωτερικός διακόπτης με σύνδεση ½’’.

Πρόγραμμα πλακετών Viega Visign
Στα καζανάκια της σειράς Viega Mono Tec και Viega Mono Slim ταιριάζουν όλες οι προσόψεις-πλακέτες του προγράμματος Visign. H επιλογή μπορεί να γίνει ανάμεσα στις σειρές Visign for Life, Visign for Style και Visign for More σε διάφορους χρωματισμούς, inox, ματ ή γυαλιστερό, σατινέ ακόμα και μαύρο ή άσπρο γυαλί.
7 συνολικά αντικείμενα 1  2 

<< Όλες οι κατηγορίες

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF