Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Δραστηριότητες
RSS
Νέα και δραστηριότητες της Mediator
Εξαρτήματα πυρόσβεσης
2/2/2012 12:44:30 PM

Ένα ακόμα κατάστημα της αλύσίδας Carrefour, κατασκευάζεται στην Αλεξανδρούπολη (δίπλα από το Praktiker), τοποθετόντας εξαρτήματα πυρόσβεσης της Mediator. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν αυλακωτά εξαρτήματα και στηρίγματα σωλήνων τύπου αχλάδι.

Χυτοσιδηροι σώλήνες, χυτοσιδηρά εξαρτήματα, σιφώνια δαπέδου
16/12/2011 12:23:17 PM

Η Mediator συνεχίζει την προμήθεια υλικών ειδικών απαιτήσεων προς το Νοσοκομείο Φιλιατές Ηγουμενίτσας.  Τώρα προμηθεύει χυτοσίδηρους σωλήνες, χυτοσιδηρά εξαρτήματα και σιφώνια δαπέδου ειδικών απαιτήσεων, για την αποχέτευση των ζεστών νερών της κουζίνας και του πλυντηρίου.

Αυτόματος λιποσυλλέκτης
12/12/2011 1:51:33 PM

Ο αυτόματος λιποσυλλέκτης που διαθέτει η εταιρία μας και τοποθετούμε, είναι ο μικρότερος στην κατηγορία του. Τοποθετείτε κάτω από την λάντσα και εξασφαλίζει τον σωστό διαχωρισμό του λίπους από τα νερά της κουζίνας. Χωρίς δυσάρεστες οσμές, διατηρεί την κουζίνα καθαρή.

Η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων "Μίλτος" μας προτίμησε και τοποθετήσαμε αυτόματο λιποσυλλέκτη στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που διατηρεί. Οι προδιαγραφές του, είναι οι κατάλληλες για να πάρει το εργαστήριο, την διεθνή πιστοποίηση υγειινής χώρων παρασκευής τροφίμων.

3 συνολικά αντικείμενα

<< Όλες οι κατηγορίες

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF