Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Λιποσυλλέκτες
RSS
Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian
27/2/2012 6:28:58 PM

Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian – Πρόγραμμα συντήρησης για το προσωπικό κουζίνας

 

Ημερήσια συντήρηση

  1.  Αδειάστε το δοχείο συλλογής λίπους, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη μονάδα, μια φορά την ημέρα (ή πιο συχνά, εάν χρειάζεται). Ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian διαχωρίζει πολύ καλά τα λίπη και έλαια από το νερό, ώστε αυτά να μπορούν να ανακυκλωθούν, Λίπη και έλαια από εστιατόρια και χώρους επεξεργασίας τροφίμων μπορούν να μεταπωληθούν, ή να δοθούν για ανακύκλωση. Το δοχείο συλλογής λίπους πρέπει να πλένεται τακτικά.

  2.  Το εσωτερικό καλάθι συλλογής στερεών πρέπει να αδειάζεται στα σκουπίδια. Μετά την εκκένωση, το καλάθι πρέπει να πλυθεί εσωτερικά και εξωτερικά.

 

Εβδομαδιαία συντήρηση

  1.  Αφαιρέστε το καπάκι και ελέγξτε το αυλάκι, τους καθαριστήρες και τον μαύρο ελαστικό σωλήνα εξόδου του λίπους, για τυχόν στερεά. Σκουπίστε καλά και βεβαιωθείτε ότι οι καθαριστήρες είναι στερεωμένοι σωστά.

  2.  Βεβαιωθείτε ότι ο χρονοδιακόπτης έχει προγραμματιστεί και λειτουργεί κανονικά.

  3.  Ελέγξτε το πάχος του στρώματος λίπους που έχει μαζευτεί στην κορυφή. Αν το πάχος του στρώματος του λίπους είναι περισσότερο από 65 mm, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αυξήσετε την διάρκεια λειτουργίας (αύξηση 30 λεπτά για κάθε 2.5 εκ. Στρώματος λίπους που παραμένει μετά την λειτουργία).

  4.  Το εσωτερικό καλάθι συλλογής στερεών του λιποσυλλέκτη, είναι σχεδιασμένο να κρατά τα τραχιά στερεά υπολείμματα από το νερό. Μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα, στον πάτο της μονάδας, μπορεί να δημιουργηθεί ένα στρώμα από πολύ λεπτά ιζήματα που κατακάθονται. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να βγάζουμε το καπάκι και να καθαρίζουμε τον πάτο, ξεπλένοντάς τον ταυτόχρονα με καθαρό νερό. Επίσης μπορεί να καταστεί αναγκαίο το άδειασμα και ο πλήρης καθαρισμός της μονάδας με ένα υγρό πανί.

 

Εξάμηνη συντήρηση

Ελέγξτε τους καθαριστήρες και την τσιμούχα στον σωλήνα εισροής και αντικαταστήστε εάν έχουν καταστραφεί.

Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian
22/2/2012 11:49:17 AM

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian - Οδηγίες εγκατάστασης (γενικές)

Γεμίστε την μονάδα με νερό πριν την έναρξη λειτουργίας

Οι λιποσυλλέκτες Grease Guardian, εξοπλισμένοι με μια αντίσταση, πρέπει να γεμίσουν με νερό πριν συνδεθούν με το ρεύμα. Σε αντίθετη περίπτωση η αντίσταση θα καταστραφεί. Όλοι οι θερμοστάτες είναι εργοστασιακά ρυθμισμένοι στους 55 oC και θα επαναπρογραμματιστούν μόνο μετά από συννενόηση με τον προμηθευτή/αντιπρόσωπο. Οι κατεστραμμένες αντιστάσεις δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Να μην χρησιμοποιούνται μαζί με σκουπιδοφάγους

Ζημιές που προκαλούνται λόγω κακής εγκατάστασης, χωρίς το καλάθι συλλογής ή λογω σύνδεσης με σκουπιδοφάγο, δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στη μονάδα, για την συντήρηση, ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian, πρέπει να τοποθετείται με το μοτέρ και το δοχείο συλλογής προς τα έξω.

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian 

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian - Οδηγίες υδραυλικής εγκατάστασης
30/1/2012 12:26:21 PM

Λεπτομέριες υδραυλικών εγκαταστάσεων


Στην συσκευασία του λιποσυλλέκτη παράχονται ελαστικοί σύνδεσμοι, οι οποίοι συνδέονται με σωλήνα 50 mm, με τα ειδικά μεταλικά κλιπς. Οι Greece Guardian πρέπει να τοποθετούνται με τον πίνακα ελέγχου, τον σωλήνα εξόδου του λίπους και το δοχείο συλλογής απέναντι από τον χρήστη. Η είσοδος και η έξοδος, οι οποίες είναι σημειωμένες σε κάθε μονάδα, την προσανατολίζουν και καθορίζουν την φορά. Κατα την παραγγελία πρέπει να καθορίζεται την φορά της ροής της μονάδας, στον προμηθευτή σας. Η φορά καθορίζεται κοιτάζοντας την μονάδα από την πρευρά του πίνακα ελέγχου. Μπορεί να τοποθετειθεί με δεξιά και αριστερή φορά.

Σύνδεση σωληνώσεων
Στην περίπτωση που ο σωλήνας του νεροχύτη σας είναι 38-40 mm, μπορεί να χρειαστεί μια συστολή PVC για την σύνδεση του λιποσυλλέκτη. Ο σωλήνας πρέπει να έχει κλίση 2° με 3°, προς την είσοδο του λιποσυλλέκτη.

Έξοδος καθαρού νερού
Οι σωλήνες εξόδου πρέπει να έχουν διάμετρο τουλάχιστον 2'' (50mm), για να επιτυγχάνεται καλύτερη ροή.Επίσης θα πρέπει να τοποθετούνται με κλίση 2°-3° από την μονάδα. Η έξοδος των σωληνώσεων μετά τον λιποσυλλέκτη, πρέπει να βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από την έξοδο της μονάδας. Δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση σιφωνιού, αφού η μονάδα διαθέτει το δικό της σιφώνι. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της μονάδας και πριν τεθεί σε λειτουργία, είναι απαραίτητο να γεμίσει με νερό. Σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνει παροχή ρεύματος πρωτού γεμίσει η μονάδα με νερό.

Λιποσυλλέκτης Greece Guardian

Λιποσυλλέκτες-Οδηγίες εγκατάστασης
25/1/2012 11:35:53 AM

Αυτόματοι λιποσυλλέκτες Grease Guardian - Οδηγίες εγκατάστασης (γενικές)

Τοποθέτηση
Για να ελαχιστοποιηθεί η συσσώρευση λίπους στις σωληνώσεις της αποχέτευσης, ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian πρέπει να τοποθετηθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πηγή του λίπους. Η μονάδα πρέπει να είναι ορατή και εύκολα επισκέψιμη, για συντήρηση και επιθεώρηση Ελέγξτε τα χαρακτηριστικά του μοντέλου σας, για τις ακριβείς διαστάσεις του χώρου που χρειάζεστε. Αν η μονάδα τοποθετηθεί κατ' ευθείαν στο πάτωμα, ο πάτος θα πρέπει να κολληθεί με σιλικόνη. Το ύψος επάνω από το αφαιρούμενο καλάθι, πρέπει να είναι αρκετό ώστε να μπορεί αυτό να βγαίνει από τον θάλαμο.

Σωλήνες εισόδου/εξόδου
Οι σωλήνες εισόδου και εξόδου συνδέονται με δύο εύκαμπτους συνδέσμους. Ο σωλήνας εξόδου θα πρέπει να είναι τοποθετημένος παράλληλα με το έδαφος. Μη μειώσετε την διάμετρο του σωλήνα εξόδου. Μην τοποθετήσετε παγίδα τύπου Ρ (η μονάδα διαθέτει οσμοπαγίδα εσωτερικά).

Έλεγχος ροής
Ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian έχει στο τέλος του σωλήνα εισόδου, έναν ρυθμιστή ροής. Ελέγξτε την ύπαρξη του, πριν την τοποθέτηση. Εάν χρειάζεστε έναν κάθετο ρυθμιστή ροής, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας εγγεκριμένος, που να ταιριάζει στο σύστημα.

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian

6 συνολικά αντικείμενα 1  2 

<< Όλες οι κατηγορίες

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF