Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian

Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian – Πρόγραμμα συντήρησης για το προσωπικό κουζίνας

 

Ημερήσια συντήρηση

  1.  Αδειάστε το δοχείο συλλογής λίπους, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη μονάδα, μια φορά την ημέρα (ή πιο συχνά, εάν χρειάζεται). Ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian διαχωρίζει πολύ καλά τα λίπη και έλαια από το νερό, ώστε αυτά να μπορούν να ανακυκλωθούν, Λίπη και έλαια από εστιατόρια και χώρους επεξεργασίας τροφίμων μπορούν να μεταπωληθούν, ή να δοθούν για ανακύκλωση. Το δοχείο συλλογής λίπους πρέπει να πλένεται τακτικά.

  2.  Το εσωτερικό καλάθι συλλογής στερεών πρέπει να αδειάζεται στα σκουπίδια. Μετά την εκκένωση, το καλάθι πρέπει να πλυθεί εσωτερικά και εξωτερικά.

 

Εβδομαδιαία συντήρηση

  1.  Αφαιρέστε το καπάκι και ελέγξτε το αυλάκι, τους καθαριστήρες και τον μαύρο ελαστικό σωλήνα εξόδου του λίπους, για τυχόν στερεά. Σκουπίστε καλά και βεβαιωθείτε ότι οι καθαριστήρες είναι στερεωμένοι σωστά.

  2.  Βεβαιωθείτε ότι ο χρονοδιακόπτης έχει προγραμματιστεί και λειτουργεί κανονικά.

  3.  Ελέγξτε το πάχος του στρώματος λίπους που έχει μαζευτεί στην κορυφή. Αν το πάχος του στρώματος του λίπους είναι περισσότερο από 65 mm, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αυξήσετε την διάρκεια λειτουργίας (αύξηση 30 λεπτά για κάθε 2.5 εκ. Στρώματος λίπους που παραμένει μετά την λειτουργία).

  4.  Το εσωτερικό καλάθι συλλογής στερεών του λιποσυλλέκτη, είναι σχεδιασμένο να κρατά τα τραχιά στερεά υπολείμματα από το νερό. Μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα, στον πάτο της μονάδας, μπορεί να δημιουργηθεί ένα στρώμα από πολύ λεπτά ιζήματα που κατακάθονται. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να βγάζουμε το καπάκι και να καθαρίζουμε τον πάτο, ξεπλένοντάς τον ταυτόχρονα με καθαρό νερό. Επίσης μπορεί να καταστεί αναγκαίο το άδειασμα και ο πλήρης καθαρισμός της μονάδας με ένα υγρό πανί.

 

Εξάμηνη συντήρηση

Ελέγξτε τους καθαριστήρες και την τσιμούχα στον σωλήνα εισροής και αντικαταστήστε εάν έχουν καταστραφεί.

Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian

<< Πίσω Προσθήκη Νέου Σχολίου
IN
21/10/2023 3:28:36 AM
NP
https://canadianpharmacyeasy.com/
RP
10/10/2023 3:35:44 PM
MT
https://canadianpharmaceuticalshelp.com/
BJ
10/10/2023 9:49:59 AM
MZ
https://canadianpharmaceuticalshelp.com/
4576 συνολικά αντικείμενα 1  2  3  4  5  ...  1526 
Προσθήκη Νέου Σχολίου
όνομα*
Τίτλος*
Σχόλιο*
Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης που βλέπετε στην εικόνα*
Ανανέωση της εικόνας

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF