Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Νέα και δραστηριότητες της MEDIATOR
RSS
Καλλύματα φρεατίων HAGODECK BV-F90
13/3/2012 12:29:35 PM
Καλύμματα φρεατίων τύπου BV-F90, στεγανά

Hagoteck F90 στεγανό κάλυμμα
Τύπος BV-Φ90 από γαλβανισμένη λαμαρίνα, στεγανό, πυράντοχο κάλυμμα
Πλαίσιο και κάλυμμα από λαμαρίνα 2 mm, ψυχρής έλασης γαλβανισμένη εν θερμώ. Διαθέτει πυροπροστατευτική πλάκα σε στηρίγματα "Ζ" από ανοξείδωτο χάλυβα και πυράντοχη τσιμούχα στεγανοποίησης. Το πιστοποιητικό του Ινστιτούτου Τεχνολογίας, Πυροπροστασίας και Έρευνας Ασφαλείας, εκδόθηκε μετά από δοκιμή και επιβεβαιώνει ότι το κάλλυμα φρεατίου τύπου BV-F90 είναι ανθεκτικό στη φωτιά για 90 λεπτά της ώρας.
Διαθέτει σετ κλειδιών για εύκολο άνοιγμα, στην περίπτωση που το κάλλυμα έχει κολλήσει. Μετά την τοποθέτηση του , η ορατή επιφάνεια του περιορίζεται στα 2 mm. Βρίσκει εφαρμογή σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, όπου απαιτούνται στεγανά και πυράντοχα καλύμματα.
Φορτίο αντοχής: 125 kN (EN 124)      

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGODECK

Καλλύματα φρεατίων HAGODECK BV-SHALLOW
5/3/2012 12:08:52 PM

Καλύμματα φρεατίων τύπου BV-shallow & BVE-shallow, στεγανά.

Καλύμματα φρεατίων shallow
Τύπος BV-shallow από γαλβανισμένη λαμαρίνα, στεγανό κάλυμμα
Το πλαίσιο και το κάλυμμα είναι από λαμαρίνα 2 mm, ψυχρής έλασης γαλβανισμένης εν θερμώ. Έχει συνολικό ύψος εγκατάστασης 5 cm. Μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στο τσιμεντοκονίαμα. Είναι σχεδόν αόρατο , όταν είναι τοποθετημένο. Διαθέτει οπλισμό σκυροδέρματος και στεγανοποιητική τσιμούχα. Χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους για διέλευση πεζών.

Τύπος BVΕ-shallow από ανοξείδωτο χάλυβα, στεγανό κάλυμμα
Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 304 με κατεργασία επαναφοράς μετά την κατασκευή. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το κάλλυμα BV-shallow.
Και οι δύο τύποι διαθέτουν σύστημα κλειδιών για το εύκολο άνοιγμα τους, σε περίπτωση που τα καλύμματα έχουν κολλήσει.
Φορτίο αντοχής: Για διέλευση πεζών.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGODECK

Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian
27/2/2012 6:28:58 PM

Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian – Πρόγραμμα συντήρησης για το προσωπικό κουζίνας

 

Ημερήσια συντήρηση

  1.  Αδειάστε το δοχείο συλλογής λίπους, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη μονάδα, μια φορά την ημέρα (ή πιο συχνά, εάν χρειάζεται). Ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian διαχωρίζει πολύ καλά τα λίπη και έλαια από το νερό, ώστε αυτά να μπορούν να ανακυκλωθούν, Λίπη και έλαια από εστιατόρια και χώρους επεξεργασίας τροφίμων μπορούν να μεταπωληθούν, ή να δοθούν για ανακύκλωση. Το δοχείο συλλογής λίπους πρέπει να πλένεται τακτικά.

  2.  Το εσωτερικό καλάθι συλλογής στερεών πρέπει να αδειάζεται στα σκουπίδια. Μετά την εκκένωση, το καλάθι πρέπει να πλυθεί εσωτερικά και εξωτερικά.

 

Εβδομαδιαία συντήρηση

  1.  Αφαιρέστε το καπάκι και ελέγξτε το αυλάκι, τους καθαριστήρες και τον μαύρο ελαστικό σωλήνα εξόδου του λίπους, για τυχόν στερεά. Σκουπίστε καλά και βεβαιωθείτε ότι οι καθαριστήρες είναι στερεωμένοι σωστά.

  2.  Βεβαιωθείτε ότι ο χρονοδιακόπτης έχει προγραμματιστεί και λειτουργεί κανονικά.

  3.  Ελέγξτε το πάχος του στρώματος λίπους που έχει μαζευτεί στην κορυφή. Αν το πάχος του στρώματος του λίπους είναι περισσότερο από 65 mm, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αυξήσετε την διάρκεια λειτουργίας (αύξηση 30 λεπτά για κάθε 2.5 εκ. Στρώματος λίπους που παραμένει μετά την λειτουργία).

  4.  Το εσωτερικό καλάθι συλλογής στερεών του λιποσυλλέκτη, είναι σχεδιασμένο να κρατά τα τραχιά στερεά υπολείμματα από το νερό. Μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα, στον πάτο της μονάδας, μπορεί να δημιουργηθεί ένα στρώμα από πολύ λεπτά ιζήματα που κατακάθονται. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να βγάζουμε το καπάκι και να καθαρίζουμε τον πάτο, ξεπλένοντάς τον ταυτόχρονα με καθαρό νερό. Επίσης μπορεί να καταστεί αναγκαίο το άδειασμα και ο πλήρης καθαρισμός της μονάδας με ένα υγρό πανί.

 

Εξάμηνη συντήρηση

Ελέγξτε τους καθαριστήρες και την τσιμούχα στον σωλήνα εισροής και αντικαταστήστε εάν έχουν καταστραφεί.

Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian
22/2/2012 11:49:17 AM

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian - Οδηγίες εγκατάστασης (γενικές)

Γεμίστε την μονάδα με νερό πριν την έναρξη λειτουργίας

Οι λιποσυλλέκτες Grease Guardian, εξοπλισμένοι με μια αντίσταση, πρέπει να γεμίσουν με νερό πριν συνδεθούν με το ρεύμα. Σε αντίθετη περίπτωση η αντίσταση θα καταστραφεί. Όλοι οι θερμοστάτες είναι εργοστασιακά ρυθμισμένοι στους 55 oC και θα επαναπρογραμματιστούν μόνο μετά από συννενόηση με τον προμηθευτή/αντιπρόσωπο. Οι κατεστραμμένες αντιστάσεις δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Να μην χρησιμοποιούνται μαζί με σκουπιδοφάγους

Ζημιές που προκαλούνται λόγω κακής εγκατάστασης, χωρίς το καλάθι συλλογής ή λογω σύνδεσης με σκουπιδοφάγο, δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στη μονάδα, για την συντήρηση, ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian, πρέπει να τοποθετείται με το μοτέρ και το δοχείο συλλογής προς τα έξω.

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian 

28 συνολικά αντικείμενα 1  2  3  4  5  ...  7 

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF