Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Νέα και δραστηριότητες της MEDIATOR
RSS
Χυτοσιδηρά καλύμματα φρεατίων
17/2/2012 12:03:30 PM

Χυτοσιδηρά καλύμματα φρεατίων GG20, κλάσεως Α 15 (αντοχή 1,5 τόνος)
κάλυμματα φρεατίων κλάσεως  Α 15

Χυτοσιδηρά καλύμματα φρεατίων GJS 500/7 κλάσεως Β 125 (αντοχή 12,5 τόνους)
Καλύμματα φρεατίων Β 125

Χυτοσιδηρά καλύμματα φρεατίων GJS 500/7 κλάσεως C 250 (αντοχή 25 τόνους)
Καλύμματα φρεατίων C 250

Χυτοσιδηρά καλύμματα φρεατίων GJS 500/7 κλάσεως D 400 (αντοχή 40 τόνους)
Καλύμματα φρεατίων D 400
 

Φρεάτια υδρομετρητών με μαντεμένιο κάλυμμα φρεατίου κλάσεως Α 15 & Β 125
Μαντεμένιο φρεάτιο με κάλυμμα

Πίνακας κλάσεων φορτίου αντοχής καλυμμάτων
πίνακας κλάσεων

Η επιλογή της κατάλληλης κλάσης είναι αποκλειστική ευθύνη του σχεδιαστή του έργου. Μπορεί να συμβουλευτεί τις ενδείξεις καταλληλότητας της ευρωπαϊκής προδιαγραφής ΕΝ 12.
ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ

Καλύμματα φρεατίων HAGOTECK BVA comfort
13/2/2012 12:24:34 PM

Καλύμματα φρεατίων τύπου BVA comfort από αλουμίνο, στεγανά, προγεμισμένα

Κάλυμμα φρεατίου BVA comfortΤύπος BVA comfort, στεγανό προγεμισμένο κάλυμμα
Το κάλυμμα και το πλαίσιο είναι από εξελασμένο αλουμίνιο. Η βάση του καλύμματος είναι από αλουμίνιο και στο ίδιο επίπεδο με τον μεντεσέ. Ανυψώνεται από τον μεντεσέ μειώνοντας έτσι σημαντικά την απαιτούμενη δύναμη που χρειάζεται. Διαθέτει βραχίονα ασφάλισης του καλύμματος, όταν αυτό βρίσκεται σε ανοικτή θέση. Είναι σημαντικά πιο ελαφρύ σε σύγκριση με τα συνηθισμένα καλύμματα, λόγω του προγεμίσματος με ελαφρομπετόν που διθέτει. Έχει προβλεφτεί εσοχή 20 mm, για την τοποθέτηση πλακών ή πλακιδίων. οι σταθερές γωνιακές ενώσεις εξασφαλίζουν σταθερότητα και διευκολύνουν την τοποθέτηση πλακών. Συνοδεύονται από σετ κλειδιών με οδηγίες εγκατάστασης για εύκολη αποκόλληση. Είναι στεγανά καλύμματα σε μεγάλο βαθμό και χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους όπου είναι επιθυμιτό το άνοιγμα από ένα μόνο άτομο. Σε ακραίες καιρικές συνθήκες (πλυμμύρα) ενδέχεται να μην διατηηθεί πλήρως η στεγανότητα του καλύμματος.
Φορτίο αντόχής: για διέλευση πεζών

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGODECK

Καλύμματα φρεατίων HAGOTECK BVA light
10/2/2012 12:39:06 PM
Καλύμματα φρεατίων τύπου BVA light από αλουμίνιο, στεγανά, προγεμισμένα καλύμματα

Κάλυμμα φρεατίων BVA light
Τύπος BVA light, στεγανό, προγεμισμένο κάλυμμα
Το πλαίσο και το κάλυμμα είναι από εξελασμένο αλουμίνιο, η βάση του καλύμματος από αλουμίνιο και τα γωνιακά σημεία ανύψωσης από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο. Έχει ενίσχυση από χαλύβδινο πλέγμα και στεγανοποιητική τσιμούχα. Είναι σημαντικά πιο ελαφρύ σε σύγκριση με τα συνηθισμένα καλύμματα, λόγω του προγεμίσματος με ελαφρομπετόν που διθέτει. Μπορεί να ανοίξει από 1 άτομο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Έχει προβλεφθεί εσοχή 20 mm για την τοποθέτηση πλακιδίων ή πλακων. Είναι στεγανό κάλυμμα υψηλής ποιότητας και διαθέτει σετ κλειδιών ανοίγματος, με οδηγίες εγκατάστασης. Χρησιμοποιήται σε εσωτερικούς χώρους των κτηρίων όπου περνούν πεζοί. Η τόποθέτηση γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην στεγανοποίηση του εξωτερικού πλαισίου.
Φορτίο αντόχής: για διέλευση πεζών

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGOTECK

Καλύμματα φρεατίων HAGOTECK BVE
6/2/2012 3:13:41 PM

Καλύμματα φρεατίων τύπου BVE από ανοξείδωτο χάλυβα, στεγανά


Καλύμματα φρεατίων BVEΤύπος BVE - στεγανό κάλυμμα
Το πλαίσιο και το κάλυμμα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, ποιότητας 304 ψυχρής έλασης, με κατεργασία επαναφοράς μετά την συγκόλληση. Πλήρως στεγανό κάλυμμα που διαθέτει οπλισμό από σκυρόδερμα και στεγανοποιητική τσιμούχα από EPDM. Είναι ανθεκτικό ακόμα και στα πιο διαβρωτικά περιβάλλοντα. Ο κωνοειδής σχεδιασμός του επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα. Διατίθεται μαζί με το κάλυμμα και σετ κλειδιών για την εύκολη απελευθέρωση του. Βρίσκει εφαρμογή σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, όταν απαιτούνται πολύ υψηλές προδιαγραφές. Μετά την τοποθέτηση, η ορατή επιφάνεια του είναι 2 mm. Χρησιμοποιούνται για χώρους επεξεργασίας τροφίμων, γαλακτοκομεία, βιομηχανίες τροφίμων και νοσοκομεία όπου για λόγους υγιεινής, προτιμήται ο ανοξείδωτος χάλυβας. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην στεγανοποίηση του εξωτερικού πλασίου και τοποθετείται σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχουμε.
Φορτίο δοκιμής: 125 kN (EN 124)

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGOTECK

28 συνολικά αντικείμενα 1  2  3  4  5  ...  7 

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF