Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Νέα και δραστηριότητες της MEDIATOR
RSS
Καλύμματα φρεατίων HAGODECK BVA
3/2/2012 12:42:05 PM
Καλύμματα φρεατίων τύπου ΒVA alu από αλουμίνιο,  στεγανό κάλυμμα

Καλύμματα φρεατίων Hagodeck BVAΤύπος BVA alu - στεγανό κάλυμμα
Το πλαίσιο και το κάλυμμα είναι από εξελασμένο αλουμίνιο. Η βάση του καλύμματος είναι από αλουμίνιο και οι γωνιακές ενώσεις ανύψωσης, είναι από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο. Διαθέτει στεγανοποιητική τσιμούχα από EPDM και οπλισμό από σκυρόδερμα. Η ορατή επιφάνεια του καλύμματος είναι μόλις 5mm και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην διάβρωση. Έχει ελεγμένη στεγανότητα (πάνω και κάτω) σε στήλη νερού 1000mm. Η χύτευση ακριβείας των γωνιών, διευκολύνουν την τοποθέτηση πλακιδίων. Μαζί με το κάλυμμα διατίθεται και ένα σετ κλειδιών ανοίγματος με οδηγίες εγκατάστασης. Προορίζεται για χρήση με υλικά τελικής επιφάνειας δαπέδων, υψηλών προδιαγραφών. Βρίσκουν εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους με επιφάνειες υψηλού επιπέδου. Κατάλληλο για χρήση με κεραμικά πλακίδια, μάρμαρο, μωσαϊκό και μοκέτες. Τοποθετούνται με βάση τις οδηγίες εγκατάστασης (παρέχονται) με ιδιαίτερη προσοχή στην στεγανοποίηση του εξωτερικου πλαισίου.
Φορτίο δοκιμής: 125 kN (EN 124).

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGODECK

Καλύμματα φρεατίων HAGODECK B-BV
2/2/2012 1:47:39 PM

Καλύμματα φρεατίων τύπου Β και BV από γαλβανισμένη λαμαρίνα, στεγανό ή μη στεγανό κάλυμμα
 

Καλύμματα φρεατίων Hagodeck BΤύπος B - μη στεγανό κάλυμμα 
Το πλαίσο και το κάλυμμα είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, πάχους 2mm. Ο κωνοειδής σχεδιασμός του διευκολύνει το άνοιγμα του φρεατίου.  Διαθέτει οπλισμό από σκυρόδερμα και όταν είναι τοποθετημένο είναι σχεδόν αόρατο. Μαζί με το κάλυμμα διατίθεται και ένα σετ κλειδιών ανοίγματος με οδηγίες εγκατάστασης. Βρίσκει εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους, πάνω από στεγανά φρεάτια επιθεώρησης ή όποιες άλλες εγκαταστάσεις δεν χρειάζονται στεγανό κάλυμμα. Πρέπει να τοποθετείται μόνο όταν δεν απαιτείται στεγανότητα και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχουμε.
Φορτίο δοκιμής: 125 kN (EN 124)

Καλύμματα φρεατίων BVΤύπος BV - στεγανό κάλυμμα
Το πλαίσο και το κάλυμμα είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, πάχους 2mm. Ο κωνοειδής σχεδιασμός του διευκολύνει το άνοιγμα του φρεατίου. Διαθέτει στεγανοποιητική τσιμούχα από EPDM και οπλισμό από σκυρόδερμα. Μαζί με το κάλυμμα διατίθεται και ένα σετ κλειδιών ανοίγματος με οδηγίες εγκατάστασης. Με μια απλή περιστροφή του κλειδιού, απελευθερώνονται τα καλύμματα που έχουν κολλήσει. Βρίσκει εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους ή εξωτερικούς χώρους, όπου απαιτούνται στεγανά καλύμματα. Πρέπει να δοθεί προσοχή στην στεγανοποίηση του εξωτερικού πλαισίου,  με το περιβάλλον δάπεδο.
Φορτίο δοκιμής: 125 kN (EN 124)

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGODECK

Εξαρτήματα πυρόσβεσης
2/2/2012 12:44:30 PM

Ένα ακόμα κατάστημα της αλύσίδας Carrefour, κατασκευάζεται στην Αλεξανδρούπολη (δίπλα από το Praktiker), τοποθετόντας εξαρτήματα πυρόσβεσης της Mediator. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν αυλακωτά εξαρτήματα και στηρίγματα σωλήνων τύπου αχλάδι.

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian - Οδηγίες υδραυλικής εγκατάστασης
30/1/2012 12:26:21 PM

Λεπτομέριες υδραυλικών εγκαταστάσεων


Στην συσκευασία του λιποσυλλέκτη παράχονται ελαστικοί σύνδεσμοι, οι οποίοι συνδέονται με σωλήνα 50 mm, με τα ειδικά μεταλικά κλιπς. Οι Greece Guardian πρέπει να τοποθετούνται με τον πίνακα ελέγχου, τον σωλήνα εξόδου του λίπους και το δοχείο συλλογής απέναντι από τον χρήστη. Η είσοδος και η έξοδος, οι οποίες είναι σημειωμένες σε κάθε μονάδα, την προσανατολίζουν και καθορίζουν την φορά. Κατα την παραγγελία πρέπει να καθορίζεται την φορά της ροής της μονάδας, στον προμηθευτή σας. Η φορά καθορίζεται κοιτάζοντας την μονάδα από την πρευρά του πίνακα ελέγχου. Μπορεί να τοποθετειθεί με δεξιά και αριστερή φορά.

Σύνδεση σωληνώσεων
Στην περίπτωση που ο σωλήνας του νεροχύτη σας είναι 38-40 mm, μπορεί να χρειαστεί μια συστολή PVC για την σύνδεση του λιποσυλλέκτη. Ο σωλήνας πρέπει να έχει κλίση 2° με 3°, προς την είσοδο του λιποσυλλέκτη.

Έξοδος καθαρού νερού
Οι σωλήνες εξόδου πρέπει να έχουν διάμετρο τουλάχιστον 2'' (50mm), για να επιτυγχάνεται καλύτερη ροή.Επίσης θα πρέπει να τοποθετούνται με κλίση 2°-3° από την μονάδα. Η έξοδος των σωληνώσεων μετά τον λιποσυλλέκτη, πρέπει να βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από την έξοδο της μονάδας. Δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση σιφωνιού, αφού η μονάδα διαθέτει το δικό της σιφώνι. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της μονάδας και πριν τεθεί σε λειτουργία, είναι απαραίτητο να γεμίσει με νερό. Σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνει παροχή ρεύματος πρωτού γεμίσει η μονάδα με νερό.

Λιποσυλλέκτης Greece Guardian

28 συνολικά αντικείμενα 1  2  3  4  5  ...  7 

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF