Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Νέα και δραστηριότητες της MEDIATOR
RSS
Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian - Οδηγίες υδραυλικής εγκατάστασης
30/1/2012 12:26:21 PM

Λεπτομέριες υδραυλικών εγκαταστάσεων


Στην συσκευασία του λιποσυλλέκτη παράχονται ελαστικοί σύνδεσμοι, οι οποίοι συνδέονται με σωλήνα 50 mm, με τα ειδικά μεταλικά κλιπς. Οι Greece Guardian πρέπει να τοποθετούνται με τον πίνακα ελέγχου, τον σωλήνα εξόδου του λίπους και το δοχείο συλλογής απέναντι από τον χρήστη. Η είσοδος και η έξοδος, οι οποίες είναι σημειωμένες σε κάθε μονάδα, την προσανατολίζουν και καθορίζουν την φορά. Κατα την παραγγελία πρέπει να καθορίζεται την φορά της ροής της μονάδας, στον προμηθευτή σας. Η φορά καθορίζεται κοιτάζοντας την μονάδα από την πρευρά του πίνακα ελέγχου. Μπορεί να τοποθετειθεί με δεξιά και αριστερή φορά.

Σύνδεση σωληνώσεων
Στην περίπτωση που ο σωλήνας του νεροχύτη σας είναι 38-40 mm, μπορεί να χρειαστεί μια συστολή PVC για την σύνδεση του λιποσυλλέκτη. Ο σωλήνας πρέπει να έχει κλίση 2° με 3°, προς την είσοδο του λιποσυλλέκτη.

Έξοδος καθαρού νερού
Οι σωλήνες εξόδου πρέπει να έχουν διάμετρο τουλάχιστον 2'' (50mm), για να επιτυγχάνεται καλύτερη ροή.Επίσης θα πρέπει να τοποθετούνται με κλίση 2°-3° από την μονάδα. Η έξοδος των σωληνώσεων μετά τον λιποσυλλέκτη, πρέπει να βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από την έξοδο της μονάδας. Δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση σιφωνιού, αφού η μονάδα διαθέτει το δικό της σιφώνι. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της μονάδας και πριν τεθεί σε λειτουργία, είναι απαραίτητο να γεμίσει με νερό. Σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνει παροχή ρεύματος πρωτού γεμίσει η μονάδα με νερό.

Λιποσυλλέκτης Greece Guardian

Λιποσυλλέκτες-Οδηγίες εγκατάστασης
25/1/2012 11:35:53 AM

Αυτόματοι λιποσυλλέκτες Grease Guardian - Οδηγίες εγκατάστασης (γενικές)

Τοποθέτηση
Για να ελαχιστοποιηθεί η συσσώρευση λίπους στις σωληνώσεις της αποχέτευσης, ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian πρέπει να τοποθετηθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πηγή του λίπους. Η μονάδα πρέπει να είναι ορατή και εύκολα επισκέψιμη, για συντήρηση και επιθεώρηση Ελέγξτε τα χαρακτηριστικά του μοντέλου σας, για τις ακριβείς διαστάσεις του χώρου που χρειάζεστε. Αν η μονάδα τοποθετηθεί κατ' ευθείαν στο πάτωμα, ο πάτος θα πρέπει να κολληθεί με σιλικόνη. Το ύψος επάνω από το αφαιρούμενο καλάθι, πρέπει να είναι αρκετό ώστε να μπορεί αυτό να βγαίνει από τον θάλαμο.

Σωλήνες εισόδου/εξόδου
Οι σωλήνες εισόδου και εξόδου συνδέονται με δύο εύκαμπτους συνδέσμους. Ο σωλήνας εξόδου θα πρέπει να είναι τοποθετημένος παράλληλα με το έδαφος. Μη μειώσετε την διάμετρο του σωλήνα εξόδου. Μην τοποθετήσετε παγίδα τύπου Ρ (η μονάδα διαθέτει οσμοπαγίδα εσωτερικά).

Έλεγχος ροής
Ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian έχει στο τέλος του σωλήνα εισόδου, έναν ρυθμιστή ροής. Ελέγξτε την ύπαρξη του, πριν την τοποθέτηση. Εάν χρειάζεστε έναν κάθετο ρυθμιστή ροής, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας εγγεκριμένος, που να ταιριάζει στο σύστημα.

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian

Σιφόνια δαπέδου-μπάνιου Dallmer
22/1/2012 11:38:04 AM

Σιφώνια δαπέδου - μπάνιου Dallmer

Το σύστημα αποχέτευσης του Γερμανικού οίκου DALLMER, περιλαμβάνει βαλβίδες αντεπιστροφής, σιφόνια πλυντηρίου, σιφόνια ντουζιέρας, σιφόνια δαπέδου-μπάνιου, σιφόνια νιπτήρα και νεροχύτη, απορροές ταράτσας-μπαλκονιών καθώς και άλλα υλικά τα οποία βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα δίκτυα αποχέτευσης των σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων.
Επεκτάσεις και σχαράκια, αυλάκια απορροής για ντουζιέρες και καλύμματα για αυλάκια, τάπες καθαρισμού και σύνδεσμοι συμπληρώνουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση.

Dallmer

 

Κατάλογος προσφορών
18/1/2012 12:06:02 PM

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2012
Σωλήνα χαλκού Φ 64Χ2, 30 μέτρα, προς 32€/μέτρο.

Ράγα γαλβανιζέ
41Χ41Χ2, 100μέτρα, προς 4,46€/μέτρο (ελάχιστή ποσότητα παραγγελίας 20 μέτρα).

Σωλήνα χυτοσιδηρή
αποχέτευσης DN50, 84 μέτρα, προς 9,76€/μέτρο (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 21 μέτρα).

Στήριγμα πυρόσβεσης
αχλάδι FCS M10, 1'', 200 τεμάχια, προς 0,43€/τεμάχιο (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 100 τεμάχια)

Σταθερός σύνδεσμος
Victualic S09 στις 2,5'', 50 τεμάχια, προς 4,45€/τεμάχιο (ελάχιστη ποσότητα 50 τεμάχια)


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011

Απορροές αλουμινίου κάθετες με καλαθάκι, 4'', τεμάχια 5, προς 91,65/τεμάχιο.  υδραυλικά εξαρτήματα, προσφορές, εξαντλήθηκαν (1)

Αυλάκι ντουσιέρας
TECE μηκους 70 πόντων, με σχάρα STEEL, 10 τεμάχια, προς 172,77/τεμάχιο.

Κάλυμμα φρεατίου
αλουμινίου HAGO με άνοιγμα, 1000Χ1000, 5 τεμάχια, προς 279,5€/τεμάχιο.  υδραυλικά εξαρτήματα, προσφορές, εξαντλήθηκαν (2)

Αυλάκι από πολυμερικό μπετόν
MULTILINE V100 με σχάρα χυτοσίδηρη C250, 30 μέτρα, προς 69,42€/μέτρο.  υδραυλικά εξαρτήματα, προσφορές, εξαντλήθηκαν (3)

Αυλάκι
MUFLE PE-HP EASY 100/151 με σχάρα γαλβανιζέ καρέ, 34,2Χ32,2, και δύο εξαρτήματα στερέωσης, 15 μέτρα.  υδραυλικά εξαρτήματα, προσφορές, εξαντλήθηκαν (4)


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011

Σωλήνα γαλβανιζέ πράσινη 4'', 120 μέτρα, προς 9,94€/μέτρο (ελάχιστη παραγγελία 60 μέτρα).  υδραυλικά εξαρτήματα, προσφορές, εξαντλήθηκαν (6)

Σχαράκι VIEGA
VISING RS4, 94X94, με επέκταση και πλαίσιο ανοξείδωτο, 4 τεμάχια, προς 99,42€/τεμάχιο.  υδραυλικά εξαρτήματα, προσφορές, εξαντλήθηκαν (7)

8 συνολικά αντικείμενα 1  2 

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF