Υδραυλικά εξαρτήματα - εξοπλισμός
ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΝ:ΡΑΓΕΣ,ΝΤΙΖΕΣ,ΣΤΡΙΦΩΝΙΑ,ΒΥΣΜΑΤΑ,ΚΟΧΥΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ:ΣΙΦΩΝΙΑ,ΦΡΕΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΛΙΠΟΣΣΥΛΕΚΤΕΣ,ΜΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, SPRINKLERS
Νέα και δραστηριότητες της MEDIATOR
RSS
Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian
27/2/2012 6:28:58 PM

Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian – Πρόγραμμα συντήρησης για το προσωπικό κουζίνας

 

Ημερήσια συντήρηση

  1.  Αδειάστε το δοχείο συλλογής λίπους, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη μονάδα, μια φορά την ημέρα (ή πιο συχνά, εάν χρειάζεται). Ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian διαχωρίζει πολύ καλά τα λίπη και έλαια από το νερό, ώστε αυτά να μπορούν να ανακυκλωθούν, Λίπη και έλαια από εστιατόρια και χώρους επεξεργασίας τροφίμων μπορούν να μεταπωληθούν, ή να δοθούν για ανακύκλωση. Το δοχείο συλλογής λίπους πρέπει να πλένεται τακτικά.

  2.  Το εσωτερικό καλάθι συλλογής στερεών πρέπει να αδειάζεται στα σκουπίδια. Μετά την εκκένωση, το καλάθι πρέπει να πλυθεί εσωτερικά και εξωτερικά.

 

Εβδομαδιαία συντήρηση

  1.  Αφαιρέστε το καπάκι και ελέγξτε το αυλάκι, τους καθαριστήρες και τον μαύρο ελαστικό σωλήνα εξόδου του λίπους, για τυχόν στερεά. Σκουπίστε καλά και βεβαιωθείτε ότι οι καθαριστήρες είναι στερεωμένοι σωστά.

  2.  Βεβαιωθείτε ότι ο χρονοδιακόπτης έχει προγραμματιστεί και λειτουργεί κανονικά.

  3.  Ελέγξτε το πάχος του στρώματος λίπους που έχει μαζευτεί στην κορυφή. Αν το πάχος του στρώματος του λίπους είναι περισσότερο από 65 mm, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αυξήσετε την διάρκεια λειτουργίας (αύξηση 30 λεπτά για κάθε 2.5 εκ. Στρώματος λίπους που παραμένει μετά την λειτουργία).

  4.  Το εσωτερικό καλάθι συλλογής στερεών του λιποσυλλέκτη, είναι σχεδιασμένο να κρατά τα τραχιά στερεά υπολείμματα από το νερό. Μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα, στον πάτο της μονάδας, μπορεί να δημιουργηθεί ένα στρώμα από πολύ λεπτά ιζήματα που κατακάθονται. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να βγάζουμε το καπάκι και να καθαρίζουμε τον πάτο, ξεπλένοντάς τον ταυτόχρονα με καθαρό νερό. Επίσης μπορεί να καταστεί αναγκαίο το άδειασμα και ο πλήρης καθαρισμός της μονάδας με ένα υγρό πανί.

 

Εξάμηνη συντήρηση

Ελέγξτε τους καθαριστήρες και την τσιμούχα στον σωλήνα εισροής και αντικαταστήστε εάν έχουν καταστραφεί.

Λιποσυλλλέκτης Grease Guardian

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian
22/2/2012 11:49:17 AM

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian - Οδηγίες εγκατάστασης (γενικές)

Γεμίστε την μονάδα με νερό πριν την έναρξη λειτουργίας

Οι λιποσυλλέκτες Grease Guardian, εξοπλισμένοι με μια αντίσταση, πρέπει να γεμίσουν με νερό πριν συνδεθούν με το ρεύμα. Σε αντίθετη περίπτωση η αντίσταση θα καταστραφεί. Όλοι οι θερμοστάτες είναι εργοστασιακά ρυθμισμένοι στους 55 oC και θα επαναπρογραμματιστούν μόνο μετά από συννενόηση με τον προμηθευτή/αντιπρόσωπο. Οι κατεστραμμένες αντιστάσεις δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Να μην χρησιμοποιούνται μαζί με σκουπιδοφάγους

Ζημιές που προκαλούνται λόγω κακής εγκατάστασης, χωρίς το καλάθι συλλογής ή λογω σύνδεσης με σκουπιδοφάγο, δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στη μονάδα, για την συντήρηση, ο λιποσυλλέκτης Grease Guardian, πρέπει να τοποθετείται με το μοτέρ και το δοχείο συλλογής προς τα έξω.

Αυτόματος λιποσυλλέκτης Grease Guardian 

Χυτοσιδηρά καλύμματα φρεατίων
17/2/2012 12:03:30 PM

Χυτοσιδηρά καλύμματα φρεατίων GG20, κλάσεως Α 15 (αντοχή 1,5 τόνος)
κάλυμματα φρεατίων κλάσεως  Α 15

Χυτοσιδηρά καλύμματα φρεατίων GJS 500/7 κλάσεως Β 125 (αντοχή 12,5 τόνους)
Καλύμματα φρεατίων Β 125

Χυτοσιδηρά καλύμματα φρεατίων GJS 500/7 κλάσεως C 250 (αντοχή 25 τόνους)
Καλύμματα φρεατίων C 250

Χυτοσιδηρά καλύμματα φρεατίων GJS 500/7 κλάσεως D 400 (αντοχή 40 τόνους)
Καλύμματα φρεατίων D 400
 

Φρεάτια υδρομετρητών με μαντεμένιο κάλυμμα φρεατίου κλάσεως Α 15 & Β 125
Μαντεμένιο φρεάτιο με κάλυμμα

Πίνακας κλάσεων φορτίου αντοχής καλυμμάτων
πίνακας κλάσεων

Η επιλογή της κατάλληλης κλάσης είναι αποκλειστική ευθύνη του σχεδιαστή του έργου. Μπορεί να συμβουλευτεί τις ενδείξεις καταλληλότητας της ευρωπαϊκής προδιαγραφής ΕΝ 12.
ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ

Καλύμματα φρεατίων HAGOTECK BVA comfort
13/2/2012 12:24:34 PM

Καλύμματα φρεατίων τύπου BVA comfort από αλουμίνο, στεγανά, προγεμισμένα

Κάλυμμα φρεατίου BVA comfortΤύπος BVA comfort, στεγανό προγεμισμένο κάλυμμα
Το κάλυμμα και το πλαίσιο είναι από εξελασμένο αλουμίνιο. Η βάση του καλύμματος είναι από αλουμίνιο και στο ίδιο επίπεδο με τον μεντεσέ. Ανυψώνεται από τον μεντεσέ μειώνοντας έτσι σημαντικά την απαιτούμενη δύναμη που χρειάζεται. Διαθέτει βραχίονα ασφάλισης του καλύμματος, όταν αυτό βρίσκεται σε ανοικτή θέση. Είναι σημαντικά πιο ελαφρύ σε σύγκριση με τα συνηθισμένα καλύμματα, λόγω του προγεμίσματος με ελαφρομπετόν που διθέτει. Έχει προβλεφτεί εσοχή 20 mm, για την τοποθέτηση πλακών ή πλακιδίων. οι σταθερές γωνιακές ενώσεις εξασφαλίζουν σταθερότητα και διευκολύνουν την τοποθέτηση πλακών. Συνοδεύονται από σετ κλειδιών με οδηγίες εγκατάστασης για εύκολη αποκόλληση. Είναι στεγανά καλύμματα σε μεγάλο βαθμό και χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους όπου είναι επιθυμιτό το άνοιγμα από ένα μόνο άτομο. Σε ακραίες καιρικές συνθήκες (πλυμμύρα) ενδέχεται να μην διατηηθεί πλήρως η στεγανότητα του καλύμματος.
Φορτίο αντόχής: για διέλευση πεζών

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ HAGODECK

9 συνολικά αντικείμενα 1  2  3 

 
Δραστηριότητες
Νέα
Στηρίγματα σωλήνων
Εξαρτήματα αποχέτευσης
Υδραυλικά εξαρτήματα Victualic
Κανονισμοί
Λιποσυλλέκτες
Mediator - Προσφορές υλικών
Καλύμματα φρεατίων
Δεκέμβριος, 2011
Ιανουάριος, 2012
Φεβρουάριος, 2012
Μάρτιος, 2012
Η εταιρία μαςΥδραυλικά εξαρτήματαΟι υπηρεσίες μαςΜας εμπιστεύθηκανΝέα και δραστηριότητες της MEDIATORΚατάλογοι υλικών σε μορφή PDF